Έγκλημα σοκ στη Ρωσία: Μαχαίρωσε 88 φορές τη νέα του σύντροφο επειδή γέλασε όταν έμαθε τι δουλειά κάνει

Έγκλημα σοκ στη Ρωσία: Μαχαίρωσε 88 φορές τη νέα του σύντροφο επειδή γέλασε όταν έμαθε ότι δεν είναι επιχειρηματίας

Σοκ προκαλεί η είδησης της δολοφονίας με 88 μαχαιριές μίας γυναίκας στη Ρωσία από έναν άντρα ο οποίος δήλωσε ότι την σκότωσε επειδή γέλασε μαζί του όταν έμαθε την πραγματική του δουλειά.

Θύμα της στυγερής δολοφονίας η 34χρονη Irina Kozlova, από την οποία ο δράστης, Evgeny Markov, ζήτησε να πάει μέχρι το αγαπημένο της μέρος και μόλις φτάσει σε αυτό να κλείσει τα μάτια της καθώς θα την περιμένει κάποια έκπληξη. Αντί για έκπληξη ωστόσο ο Marcov, την μαχαίρωσε 88 φορές.

Όπως ομολόγησε ο ίδιος μετά τη σύλληψη του για τη δολοφονία, είχε αναστατωθεί όταν η νέα του σύντροφος, η οποία πρόσφατα είχε πάει διαζύγιο, ανακάλυψε ότι της είπε ψέμματα και ότι αντί για επιτυχημένος επιχειρηματίας, εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον Marcov μάλιστα η Kozlova γέλασε μαζί του όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα του.

Το έγκλημα συνέβη στην πόλη Krasnoyarsk, η σορός της γυναίκας όμως βρέθηκε στο αυτοκίνητό της στο χωριό Ust-Mana.

«Την μέρα πριν τη δολοφονία, ο άντρας ενημέρωσε τη νέα του γνωριμία ότι ήθελε και της κάνει έκπληξη και της ζήτησε να επιλέξει ένα ρομαντικό μέρος. Τον οδήγησε μέχρι το χωριό στο οποίο ο άντρας δήλωσε ότι της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της και έπειτα με ένα μαχαίρι προκαλώντας της πολλαπλές πληγές που απέβησαν θανατηφόρες», ανέφεραν οι ρωσικές αρχές.

(Με πληροφορίες από Independent)