Κρις Νοθ: Και τρίτη γυναίκα κατηγορεί τον σταρ του Sex and the City για σεξουαλική επίθεση

Το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί έληξε τη συνεργασία μαζί του.
Open Image Modal
Ο Κρις Νοθ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του 'And Just Like That', reboot του 'Sex and The City', στη Νέα Υόρκη. 8 Δεκεμβρίου 2021. REUTERS/Caitlin Ochs
Caitlin Ochs via Reuters

Ακόμη μία γυναίκα, η τρίτη κατά σειρά, κατηγορεί τον Κρις Νοθ, πρωταγωνιστή του Sex and the City, για σεξουαλική επίθεση.

Η ηλικίας σήμερα 30 ετών γυναίκα, στέλεχος σε εταιρεία τεχνολογίας, δήλωσε στο Daily Beast ότι ο Νοθ την κακοποίησε ενώ εργαζόταν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010.

Εκπρόσωπος του Νοθ δήλωσε στην αμερικανική έκδοση της HuffPost ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και ότι ο ηθοποιός «δεν γνωρίζει ποιο είναι αυτό το άτομο» και πως «δεν θα ξεπερνούσε ποτέ εκείνη τη γραμμή».

«Η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη, και οι υποτιθέμενες κατηγορίες που περιγράφονται λεπτομερώς μοιάζουν με κακή μυθοπλασία», αναφέρει ο εκπρόσωπος σε email.

Οι δύο πρώτες γυναίκες μίλησαν για τον Νοθ, ο οποίος είναι διάσημος κυρίως από τον ρόλο του ως Mr. Big στο «Sex and the City» και στο reboot της σειράς «And Just Like That...», στο Hollywood Reporter την περασμένη Πέμπτη.

Η μία γυναίκα είπε ότι γνώρισε τον Κρις Νοθ ενώ δούλευε ως σερβιτόρα σε nightclub της Νέας Υόρκης το 2015 και πως ο ηθοποιός της ζήτησε ραντεβού και αργότερα τη βίασε στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Η δεύτερη γυναίκα είπε ότι ο Νοθ τη βίασε σε ένα διαμέρισμα στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας το 2004 όταν ήταν 25 ετών.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας σε προηγούμενη δήλωση του στη HuffPost US ότι οι επαφές του και με τις δύο γυναίκες ήταν «συναινετικές».

«Οι κατηγορίες εναντίον μου από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι - είναι μια γραμμή που δεν πέρασα».

Η τρίτη γυναίκα που μίλησε κατά του Νοθ, στο The Daily Beast με το ψευδώνυμο «Άβα», είπε ότι γνώρισε τον ηθοποιό όταν δούλευε στο εστιατόριο Da Morino του Μανχάταν ως σερβιτόρα, κάποια βράδια και ως τραγουδίστρια, και ότι η επίθεση έγινε όταν ο Νοθ την πλησίασε ένα βράδυ στο γραφείο του εστιατορίου και άρχισε να τη χαϊδεύει.

«Στην αρχή, ένιωθα σαν να ήμουν το μόνο άτομο στον πλανήτη που μπορούσα να με ακούσω να λέω ‘όχι’» αναφέρει η «Άβα», προσθέτοντας πως ο Νοθ την έσπρωξε σε ένα γραφείο, τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα, ενώ εκείνη τον απωθούσε, μέχρι που έπεισε τον Νοθ ότι θα τον συναντούσε σε άλλο μέρος, κάτι που δεν έκανε.

Ένας στενός φίλος της Άβα είπε στο Daily Beast ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι φίλοι της γνώριζαν για την επίθεση εκείνη την εποχή, σημειώνοντας ότι υπήρχε μήνυμα στο Facebook από το 2010 που αναφέρεται στο περιστατικό, αν και δεν κατονομάζεται ο Νοθ.

Μετά τις δύο πρώτες καταγγελίες, η Peloton απέσυρε τη διαφήμιση με τον Κρις Νοθ, που προβλήθηκε ως «απάντηση» της εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού στον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της Κάρι, Mr. Big, που υποδύεται ο Κρις Νοθ, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από μια έντονη προπόνηση με στατικό ποδήλατο Peloton.

«Κάθε κατηγορία για σεξουαλική επίθεση πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση της. «Δεν γνωρίζαμε τις κατηγορίες αυτές όταν παρουσιάσαμε τον Κρις Νοθ ως απάντηση μας στο reboot του HBO».

Εντωμεταξύ, με μία λιτή δήλωση, το πρακτορείο που εκπροσωπεί τον ηθοποιό διέκοψε μετά από μόλις τρεις μήνες τη συνεργασία μαζί του. «Ο Κρις Νοθ δεν είναι πλέον πελάτης μας» δήλωσε εκπρόσωπος του A3 στο Deadline, χωρίς να δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις.

 Με πληροφορίες από HuffPost US, Deadline