Mάθιου Πέρι: Κατέβαζα 55 Vicodin την ημέρα

Ο ηθοποιός εξομολογείται τον λόγο για τον οποίο του είναι τρομερά δυσάρεστο να βλέπει «τα Φιλαράκια».
|
Open Image Modal
Phillip Faraone via Getty Images

Ο Μάθιου Πέρι μοιράστηκε τον σπαρακτικό λόγο για τον οποίο αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ξαναδεί την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο για την ερμηνεία του ως Τσάντλερ Μπινγκ στην κωμική σειρά του 1994, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας των γυρισμάτων αντιμετώπισε σοβαρά ζητήματα εθισμού στο αλκοόλ και την κατάχρηση ουσιών.

 

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του, ο Μάθιου παραδέχτηκε ότι δεν έχει παρακολουθήσει τα Φιλαράκια, καθώς του φέρνουν στο μυαλό οδυνηρές αναμνήσεις.

«Έπαιρνα 55 Vicodin (οπιούχα αναλγητικά) την ημέρα, ζύγιζα 60 κιλά, ενώ μέσα από τη σειρά με παρακολουθούσαν τριάντα εκατομμύρια άνθρωποι. Γι′ αυτό δεν μπορώ να βλέπω την εκπομπή, μου φαίνεται βάναυσο. Μπορώ να καταλάβω ανάλογα με τη σεζόν πόσες ουσίες κατανάλωνα. Από την κοκαΐνη μέχρι τα οπιούχα και το αλκοόλ» εξομολογείται ο ίδιος.

Open Image Modal
Ο Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ Μπινγκ, το 2004.
NBC via Getty Images

Ο Μάθιου θυμήθηκε επίσης μια στιγμή στο πλατό, όπου είχε πεινάσει και πάλευε να σταθεί όρθιος.

«Κάποια στιγμή έτρεμα τόσο πολύ που αν πήγαινα από τη μια μεριά του δωματίου στην άλλη έπρεπε να το κάνω πολύ γρήγορα και να ακουμπήσω το χέρι μου στο τραπέζι για να μην πέσω. Γινόταν όλο και χειρότερο»

Open Image Modal
NBC via Getty Images

Ο Μάθιου πρόσφατα ευχαρίστησε δημόσια τους συμπρωταγωνιστές του που τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εθισμού του.

«Οι πιγκουίνοι, στη φύση, όταν κάποιος ανάμεσά τους είναι άρρωστος ή βαριά τραυματισμένος, οι υπόλοιποι τον περιβάλλουν και τον στηρίζουν. Περπατούν γύρω του έως ότου ο πιγκουίνος να μπορεί να περπατήσει μόνος του. Κάπως έτσι έκανε και το καστ για μένα», δηλώνει συγκινημένος ο ηθοποιός.