Μοντέλο από τη Ρωσία απειλεί να αποκαλύψει τις μυστικές επαφές ΗΠΑ-Ρωσίας με αντάλλαγμα την ελευθερία της

Μοντέλο από τη Ρωσία απειλεί να αποκαλύψει τις μυστικές επαφές ΗΠΑ-Ρωσίας με αντάλλαγμα την ελευθερία της
Open Image Modal
Sputnik Photo Agency / Reuters

Μια γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο και συνοδός πολυτελείας από τη Ρωσία απειλεί να αποκαλύψει στοιχεία για τις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας και να βάλει «φωτιά» στην παγκόσμια πολιτική σκηνή ζητώντας ως αντάλλαγμα την ελευθερία της.

Η Anastasia Vashukevich, ή αλλιώς Nastya Rybka, συνελήφθη από τις αρχές της Ταϊλάνδης στις 26 Φεβρουαρίου μαζί με άλλες εννέα Ρωσίδες επειδή διοργάνωνε μαθήματα εκπαίδευσης στο σεξ χωρίς άδεια.

Το μοντέλο ζητά τη συνδρομή των ΗΠΑ για να αφεθεί ελεύθερη από το κέντρο κράτησης στο οποίο βρίσκεται ενώ δεσμεύεται να δώσει πληροφορίες για τις σχέσεις μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου και του Κρεμλίνου.

Η γυναίκα μάλιστα ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram και σχετικό υλικό ζητώντας από τους Αμερικανούς δημοσιογράφους να τη βοηθήσουν.

«Πριν δεν μπορούσα να σας πω κάποια πράγματα. Προσπαθούσαν να μας κλείσουν το στόμα. Τώρα είμαι έτοιμη να συνδέσω όλα τα κομμάτια του παζλ που σας λείπουν και να σας δώσω ακόμα και ηχητικό υλικό για τις σχέσεις των νομοθετών μας με τους Τραμπ και Μάναφορτ. Γνωρίζω πολλά. Αναμένω τις προσφορές σας και σας περιμένω σε μια φυλακή της Ταϊλάνδης», έγραψε η ίδια.

Nα σημειωθεί πως η Rybka στο παρελθόν έχει εκδώσει ένα «ημερολόγιο», που τιτλοφορείται «Πώς να σαγηνεύσεις έναν δισεκατομμυριούχο». Το όνομα της νεαρής βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στη Ρωσία το τελευταίο διάστημα έπειτα από δημοσιεύσεις του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι για τις επαφές της με κάποιους από τους πλουσιότερους άνδρες της Ρωσίας.

Ο Αλεξέι Ναβάλνι μάλιστα επανέφερε στην επιφάνεια βίντεο που είχε αναρτήσει η Rybka στο λογαριασμό της στο instagram τον Αύγουστο του 2016 από ταξίδι που έκανε με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Oleg Deripaska και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Sergey Prikhodko.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της νεαρής Ρωσίδας συνελήφθη έπειτα από «εντολή της ρωσικής κυβέρνησης» και λόγω των βίντεο που ανάρτησε με τους Prikhodko και Deripaska.

(Με πληροφορίες από CBS News,Washington Times, CNN)