Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη εκτός έδρας 0-1 και έκανε δώρο στον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι έμειναν μόνοι τους στην τρίτη θέση
Open Image Modal
.
EUROKINISSI

Κι όμως ο Ολυμπιακός έκανε ένα απίστευτο…δώρο στον Παναθηναϊκό για την έξοδό του στην Ευρώπη, αφού νίκησε εκτός έδρας τον Άρη με 0-1 και ταυτόχρονα άφησε την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, μόνη τρίτη στη βαθμολογία.

Κι αυτό γιατί αν ο Άρης νικούσε θα ήταν αυτός που θα ανέβαινε μόνος τρίτος στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός νίκησε αν και στην ενδεκάδα του οι περισσότεροι παίκτες του ήταν αναπληρωματικοί και είναι αμφίβολο αν έχουν παίξει μαζί έστω και σε διπλό προπόνησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτοί που επιλέγονται από τον προπονητή και δεν έχουν πολλούς αγώνες θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν την ευκαιρία και αυτό έκαναν οι παίκτες του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός είχε συγκέντρωση στο παιχνίδι του, δεν άφησε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του αν και πήγε στη Θεσσαλονίκη χωρίς 13! Παίκτες από αυτούς που υπολογίζονται ως βασικοί. Εξαιρετικό ματς έκαναν οι Κανέ, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο ο Μαρτίνς στο τέλος του ματς, όπως και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά και οι Κούντε και Μπαγκαλιάννης που δείχνει δείγματα σπουδαίου ταλέντου.

Αντίθετα ο Άρης έδειξε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις και σε ένα τόσο κρίσιμο ματς δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να δείξουν ότι είναι καλύτερος ή έστω ίσος προς ίσος με τον Ολυμπιακό. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους οπαδούς του Άρη να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας τους και να τους προκαλούν να βγάλουν τις φανέλες τους γιατί δεν αξίζουν να τις φορούν. Ένα γκολ του Τικίνιο ήταν αυτό που έκρινε το ματς και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό, που ανέβηκε στους 79 βαθμούς, μεγαλώνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους…. 19 βαθμούς.

Αντίθετα ο Άρης έμεινε στους 53 βαθμούς όσους έχει και η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.