Ο γυμναστής της Αντέλ αποκαλύπτει 3 απλά βήματα για να μεταμορφώσουμε το σώμα μας

Τι έκανε η γνωστή τραγουδίστρια και έχασε κιλά.
Open Image Modal
Φωτογραφία του 2017
CBS Photo Archive via Getty Images

Θυμάστε όλοι τη φωτογραφία που ανέβασε η Αντέλ για τα 32α γενέθλιά της που έγινε viral. Εκεί έδειχνε την εκπληκτική μεταμόρφωση του σώματός, έχοντας χάσει αρκετά κιλά.   

Ο πρώην γυμναστής της, Pete Geracimo, που δούλευε μαζί της για τέσσερα χρόνια πριν εκείνη μετακομίσει στο Λος Άντζελες, μοιράζεται μέσω του Insider τρία πολύ βασικά πράγματα που πρέπει όλοι να κάνουμε εάν θέλουμε να μεταμορφώσουμε το σώμα μας

  • να κάνουμε μια ισορροπημένη και χωρίς απαγορεύσεις διατροφή,
  • να κάνουμε τακτικά άσκηση, αυξάνοντας τους χτύπους της καρδιάς και
  • να κάνουμε καλό ύπνο για να ξεκουράζεται μυαλό και σώμα.  

Η Αντέλ τα τελευταία χρόνια έχει χάσει περίπου 45 κιλά. Όπως λέει ο πρώην γυμναστής της, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί στη διαδικασία. 

«Τα γρήγορα αποτελέσματα τείνουν να είναι φευγαλέα. Αργά και σταδιακά αποτελέσματα τείνουν να διαρκούν περισσότερο».

Και αν η νέα εμφάνιση της Αντέλ σας ενέπνευσε, τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με τον Geracimo λέει ότι μια τέτοια μεταμόρφωση δεν είναι πραγματικά τόσο περίπλοκη.

«Το μόνο που είναι απαραίτητη είναι η πίστη στον εαυτό σου ότι μπορείς να το κάνεις, η συνέπεια στις πράξεις σου και η πειθαρχία στην ρουτίνα».

Όπως λέει ο ίδιος, με την Αντέλ έκαναν προπόνηση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. 

Λίγες μέρες αφότου δημοσίευσε η Αντελ τη φωτογραφία των γενεθλίων της, στα social media ξέσπασε ένας πόλεμος με χιλιάδες σχόλια, με κάποιους να την επικρίνουν για την απώλεια τόσων κιλών, λέγοντας ότι την προτιμούσανόπως ήταν εμφανισιακά στο παρελθόν. Ο Geracimo, θέλοντας να την υπερασπιστεί,  έγραψε ένα μεγάλο μήνυμα στο Instagram, λέγοντας ότι ήταν «απογοητευτικό» να διαβάζεις τόση αρνητικότητα. 

«Ως πρώην προσωπικός προπονητής της Αντέλ, θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό να διαβάζουμε αρνητικά σχόλια και κατηγορίες που αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίο έχασε βάρος. Μετά την προσωπική μου εμπειρία όταν δούλεψα μαζί της και στα πάνω της και στα κάτω της, έχω να πω ότι πάντα βαδίζει στο ρυθμό της, με τους δικούς της όρους. Ποτέ δεν υπονόμευσε το ταλέντο που της έδωσε ο Θεός. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι ήταν κάτι που δεν ήταν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που έχει συμβεί. Και όλοι το λάτρεψαν! Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας μαζί με την Αντέλ, δεν ήταν ποτέ για να γίνει υπερβολικά αδύνατη. Ήταν για να γίνει υγιής».