Ρολάν Γκαρός: Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη από την Καρολίνα Μούχοβα

Εχασε 2-0 σετ.
Open Image Modal
via Associated Press

Το όνειρο έσβησε νωρίς εφέτος για τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια έπεσε θύμα έκπληξης, έχασε με 2-0 σετ από την Καρολίνα Μούχοβα Νο 81 στον κόσμο και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά του Ρολάν Γκαρός.

«Κάνω συνέχεια λάθος επιλογές» μονολόγησε κάποια στιγμή η Ελληνίδα τενίστρια και πραγματικά έτσι ήταν τα πράγματα στον αγώνα.

Βέβαια η Σάκκαρη έδωσε σκληρό αγώνα, αφού και τα δύο σετ πήγαν στο τάϊ μπρέϊκ, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Η Τσέχα ξεκίνησε με μπρέϊκ το ματς και έφτασε στο 3-0 και στη συνέχεια στο 5-2. Η Σάκκαρη όμως αντιστάθηκε και σταμάτησε τρία σετ ποϊντς στο όγδοο γκέϊμ, ενώ στη συνέχεια έκανε μπρέϊκ και μείωσε σε 5-4 και ισοφάρισε σε 5-5. Η Μούχοβα προηγήθηκε πάλι 6-5, αλλά η Σάκκαρη αντιστάθηκε έσβησε τρία σετ πόϊντς και τελικά ισοφάρισε σε 6-6. Τελικά στο τάϊ μπρέϊκ, η Τσέχα νίκησε με 7-5 και κατέκτησε το σετ με 7-6.

Στο δεύτερο σετ πάλι η Τσέχα μπήκε καλύτερα και κάνοντας μπρέϊκ  προηγήθηκε 2-1, αλλά η Μαρία ισοφάρισε σε 2-2.΄

Νέο μπρέϊκ για την Μούχοβα η οποία προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει το σεβρίς της μέχρι του σημείου που η Σάκκαρη, έκανε την ολική ανατροπή και έφτασε να προηγείται με 6-5.  Όμως η Μούχοβα ισοφάρισε σε 6-6 και στο τάϊ μπρέϊκ  ήταν καλύτερη και κατάφερε να το πάρει με 7-4 και τελικά το δεύτερο σετ και το ματς με 2-0 σετ.

Έτσι η Σάκκαρη που έφτασε πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά εφέτος αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο και είναι πλέον πολύ πιθανό να χάσει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.