Οι 9 πιο sexy μαμάδες που είδαμε στον κινηματογράφο

Οι 9 πιο sexy μαμάδες που είδαμε στον κινηματογράφο
Open Image Modal
shufflepath/Flickr

Η γυναίκα που έχει γίνει μητέρα αλλά καταφέρνει να παραμένει ποθητή σε νέους όσο και μεγαλύτερους άνδρας, αποτελεί μια ειδική...κατηγορία. Εξ ου και ο όρος, άγνωστης «πατρότητας» που έχει εφευρεθεί (ΜΙLF) και ήρθε να προσδιορίσει με ακρίβεια αυτό τον τύπο γυναίκας που φυσικά έχει ξεχωρίσει και στον κινηματογράφο, με σειρά αξιομνημόνευτων ταινιών και πρωταγωνίστριες sexy μαμάδες. Μάλιστα κάποιες από αυτές τις ταινίες, είναι αξιομνημόνευτες κυρίως ή αποκλειστικά για τους συγκεκριμένους ρόλους.

Εμείς καταλήξαμε σε αυτό το top 9:

ΜILFS
9.Julia Roberts ως Erin Brockovich(01 of09)
Open Image Modal
Ταινία: Erin Brockovich, 2000Η Roberts έφυγε από την Ακαδημία Κινηματογράφου με ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της ως μια ανύπαντρη μητέρα και βοηθός σε δικηγορικό γραφείο η οποία τα έβαλε με εταιρεία κολοσσό οι οποία εξαιτίας της μόλυνσης που προκαλούσε, ευθυνόταν για την εμφάνισή καρκίνου και άλλων ασθενειών σε κατοίκους της περιοχής όπου έδρευε. Η Brockovich γονατίζει την εταιρεία και η Roberts δίνει ίσως τον καλύτερο της κινηματογραφικό εαυτό ως μια πανέξυπνη, αποφασισμένη γυναίκα και μητέρα η οποία δεν σταματά ούτε λεπτό να είναι σέξι! (credit:YouTube)
8.Sharon Stone ως Ginger(02 of09)
Open Image Modal
Ταινία: Casino, 1995Στην ταινία είναι μια εκθαμβωτική, πανέμορφη ιερόδουλη. Παντρεύεται έναν μαφιόζο του Λας Βέγκας με τον οποίο αποκτά ένα παιδί. Αυτό το τελευταίο πιθανότατα να μην το θυμάστε αλλά δεν μπορούμε να σας αδικήσουμε αφού η αλήθεια είναι πως σε πολλούς το μόνο που μας έχει μείνει από την ταινία είναι τα ξανθά μαλλιά, το σέξι ντύσιμο και το πονηρό χαμόγελο και βλέμμα της Stone με το απίστευτο sex appeal. Μάλιστα αρκετοί έχουν χαρακτηρίσει αυτό το ρόλο ως τον σέξι του αμερικανικού κινηματογράφου της δεκαετίας του '90. Από τις πιο δυνατές σκηνές είναι όταν εγκαταλείπει άντρα και παιδί ενώ είναι βυθισμένη στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά και σε επικίνδυνες εξωσυζυγικές σχέσεις. (credit:YouTube)
7.Demi Moore ως Erin Grant(03 of09)
Open Image Modal
Ταινία: Striptease, 1996Η ταινία ανήκει στην κατηγορία των...αμφιλεγόμενων, και σίγουρα υπέστη μεγάλη δυσφήμηση και τελικά έγινε cult classic. Ίσως, όπως έχουν υποστηρίξει αρκετοί εξαιτίας της εκπληκτικής κινηματογραφίας ή ίσως απλά επειδή η Demi Moore κάνει στριπτίζ. Η ηθοποιός, η οποία και σε αυτή την ταινία είναι super sexy, υποδύεται μια μητέρα η ποία δίνει μάχη για να κερδίσει την επιμέλεια της κόρης της ενώ εργάζεται ως στριπτιζέζ και μπλέκει με έναν επικίνδυνο πολιτικό και μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου. Α! Η Moore πήρε ως αμοιβή 12εκ. δολάρια, ποσό που θεωρείτο ρεκόρ την εποχή που γυρίστηκε η ταινία (credit:Youtube)
6.Geena Davis ως Samantha Caine(04 of09)
Open Image Modal
Ταινία: Long Kiss Goodnight, 1996Είναι μια πολύ δυνατή ταινία δράσης αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή. Σε αυτή η δίμετρη Geena Davis υποδύεται την Samantha Caine, μια χλιαρή μαμά των προαστίων η οποία μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι- θυμάται πως στο παρελθόν ήταν μυστική πράκτορας. Πολύ γρήγορα μεταμορφώνεται σε ένα super hot πλάσμα, με ξανθό μαλλί, δολοφονικό βλέμμα που κυκλοφορεί με ένα βρεγμένο λευκό t-shirt και σκοτώνει όποιον βγει στο δρόμο της. Πάνω απ' όλα όμως είναι μανούλα
5.Julianne Moore ως Jules(05 of09)
Open Image Modal
Ταινία: The Kids Are Alright, 2010 Η πλοκή είναι σίγουρα ασυνήθιστη. Έχουμε μια τολμηρή οικογενειακή δομή με δύο λεσβίες μητέρες, δύο παιδιά και φυσικά τους βιολογικούς πατέρες. Φυσικά η Moore είναι η μια εκ των δύο μαμάδων και είναι πραγματικά απίστευτα σέξι. Και δεν είναι μόνο η εμφάνισή της η διαρκής σεξουαλικότητα που αποπνέει αλλά και εξαιτίας των αμφιβολιών που φαίνεται να την βασανίζουν διαρκώς. Αμφιβολίες για τις πραγματικές τις επιθυμίες, για τα πραγματικά διλήμματα της ζωής κα (credit:ΥοuTube)
4.Angelina Jolie ως Ολυμπιάδα(06 of09)
Open Image Modal
Ταινία: Alexander, 2004Η Jolie υποδύεται την πανέμορφη, σαγηνευτική, πανούργα και αδίστακτη μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η ομορφιά της και σε αυτή την ταινία είναι απαράμιλλη όπως και η αρρωστημένα αισθησιακή και βαθιά προβληματικά σχέση που φαίνεται να έχει τον γιο της (credit:Youtube)
3.Anne Bancroft ως Mrs. Robinson (07 of09)
Open Image Modal
Ταινία: The Graduate, 1967 Εντάξει το ξέρουμε για κάποιους η ταινία μπορεί να θεωρηθεί πολυυυυ παλιά και φυσικά να μην σας αρέσει Anne Bancroft αφού αντιπροσώπευε ένα πολύ διαφορετικό πρότυπο ομορφιάς και σεξουαλικότητας. Όπως και να χει όμως είναι η πρώτη, πιο χαρακτηριστική...εκπρόσωπος αυτού που σήμερα ονομάζουμε MILF με ολίγον βέβαια και από γυναίκα cougar. Θύμα της ο «απόφοιτος» Dustin Hoffman ο οποίος έχει σχέση με την κόρη της,. H Mrs Robinson, ένα σαγηνευτικό και ατίθασο θηλυκό που μονίμως κυκλοφορεί με ένα τσιγάρο και ένα ποτό στο χέρι, είναι αποφασισμένη να μυήσει στις χαρές του έρωτα και φυσικά όταν βάζει κάτι στο μυαλό της... (credit:Embassy Pictures/Getty Images )
2.Kim Basinger ως Celeste Martin(08 of09)
Open Image Modal
Ταινία: My Stepmother is an Alien, 1988Εάν είστε πάρα πολύ νέοι για να ξέρετε πόσο hot ήταν η Kim Basinger τη δεκαετία του '80 και του '90, τότε καλά θα κάνετε να δείτε αυτή την ταινία. Οκ, η πλοκή είναι αστεία αλλά εσείς μπορείτε να εστιάσετε στην super-sexy Κim η οποία είναι εξωγήινη η οποία μπαίνει στη ζωή ενός επιστήμονα, χήρου πατέρα. H ξανθιά σεξοβόμβα γίνεται σύντροφός του και μητέρα για τα παιδιά του αλλά έχει ένα μυστικό ως προς την αποστολή της στη γη... (credit:Youtube)
1.Monica Bellucci ως Donna Quintano(09 of09)
Open Image Modal
Ταινία: Shoot 'Em Up, 2007Για μια ακόμη φορά η Bulucci βρίσκεται στην κορυφή. Μάλλον θα την έχετε δει, ή έστω θα την έχετε χαζέψει- αφού δεν είναι και για πολλά- επειδή φυσικά παίζει το δίδυμο Belucci – Owen αλλά θα σας θυμίσουμε κάποια πράγματα που μπορεί να έχει ξεχάσει. Η Donna είναι μια ιερόδουλη με ειδικότητα σε βιτσιόζους πελάτες που απολαμβάνουν τον θηλασμό. Ο μυστηριώδης Mr.Smith προσπαθεί σώσει ένα βρέφος από ένα στρατό κακοποιών που το κυνηγούν. Φυσικά χρειάζεται μια τροφό και κάπως έτσι ξεκινά το ειδύλλιο αλλά και μια νέα οικογένεια με την Belucci στο ρόλο της στοργικής μητέρας