Ξάνθη: Φωτιά σε δύο σπίτια μετά τη δολοφονία που ανέβηκε στο TikTok, φόβοι για βεντέτα

Οι κάτοικοι του οικισμού δεν κρύβουν την οργή τους για το στυγερό έγκλημα.
Open Image Modal
TikTok/Xanthinea

Στις φλόγες τυλίχθηκαν, τα ξημερώματα της Τρίτης δύο μονοκατοικίες στο Δροσερό της Ξάνθης, εκεί όπου σημειώθηκε η δολοφονία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη με θύμα έναν 45χρονο άνδρα και δράστη έναν 37χρονο, ο οποίος τον σκότωσε και ανήρτησε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές, και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια κάτω από τις οποίες αυτές εκδηλώθηκαν.

Στο TikTok, όπως αναφέρει το xanthinea.gr, κάτοικοι του οικισμού ανέβασαν βίντεο από τα φλεγόμενα σπίτια, αναφέροντας παράλληλα το όνομα του 37χρονου ο οποίος την Κυριακή τα ξημερώματα προχώρησε στην άγρια δολοφονία που συντάραξε τον οικισμό και ευρύτερα την Ξάνθη.

Πλέον εξετάζεται το εάν πρόκειται για κάποιου είδους βεντέτα, που έχει ξεσπάσει στον οικισμό. Ήδη από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό το έγκλημα, έχουν καταγραφεί μικρής έκτασης επεισόδια, ενώ κάτοικοι του οικισμού δεν κρύβουν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σύμφωνα με το xanthinews.gr τα σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες είναι του καθ’ομολογίαν δράστη και του αδελφού του, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

(με πληροφορίες από Xanthinea, Xanthinews)