Κορυδαλλός: Τί είδαν οι αστυνομικοί στις κάμερες για το διπλό μαφιόζικο χτύπημα

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν στη HuffPost πως ο 38χρονος οδηγός πανικοβλήθηκε, όταν ξεκίνησαν οι βολές από τα δύο καλάσνικοφ.
.
.
Eurokinissi

Υψηλής ευκρίνειας χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας της οδού Σοφίας Βέμπο, εκεί όπου τη νύχτα της Τετάρτης έπεσαν νεκροί οι δύο άνδρες από τα πυρά καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της HuffPost, οι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο δράσης των εκτελεστών, οι οποίοι προσέγγισαν το θωρακισμένο όχημα, την ώρα που το είχε σταματήσει ο 38χρονος μπροστά στο γκαράζ, ενώ ο 31χρονος γαμπρός του προσπαθούσε να ανεβάσει την γκαραζόπορτα μέχρι επάνω.

Και οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος και σωματότυπου, ο ένας φορούσε κουκούλα και ο δεύτερος καπέλο τύπου τζόκεϊ και δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Στα βίντεο έχει απαθανατιστεί, όμως, και το SUV που χρησιμοποίησαν για να προσεγγίσουν το σημείο και να διαφύγουν.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ με πολυετή εμπειρία ανέφεραν στη HuffPost πως ο 38χρονος οδηγός πανικοβλήθηκε, όταν ξεκίνησαν οι βολές από τα δύο καλάσνικοφ.

Και το λένε αυτό, γιατί ενώ η θωράκιση του οχήματος δεν επέτρεψε σε καμία βολίδα να μπει στην καμπίνα του αυτοκινήτου, εκείνος δεν έκανε τον παραμικρό ελιγμό για να χτυπήσει τους εκτελεστές του. Μόνον όταν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, κατάφεραν να τον πλήξουν με τις βολίδες.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα τής νεκροψίας - νεκροτομής, χωρίς όμως κάποιο στοιχείο να δίνει ώθηση στις έρευνές τους.

Γνωρίζουν ότι ο 38χρονος οδηγός επλήγη με περισσότερες από δέκα βολίδες του πολεμικού όπλου, κάποιες από αυτές σχεδόν εξ επαφής, ενώ ο γαμπρός του έχει πολύ λιγότερα τραύματα