Δεκάδες προσαγωγές από τα «Προσφυγικά» (Βίντεο)

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν την ανατολή του ηλίου.
|
Open Image Modal
Eurokinissi

Στην προσαγωγή περισσότερων από εξήντα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί το απόγευμα τής Τρίτης από τα «Προσφυγικά» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν την ανατολή του ηλίου για τη σύλληψη ενός 27χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην εμπρηστική επίθεση εναντίον του Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά τη σύλληψή του, τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας θέλησαν να πάρουν από το σημείο και το όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 27χρονος με τη σύντροφό του, αλλά δεκάδες άτομα ανέβηκαν στις ταράτσες των κτιρίων και εκσφενδόνισαν προς τους ενστόλους πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε βίντεο από drone την ώρα των προσαγωγών από τις ταράτσες:

Ο 27χρονος

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 27χρονο, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζουν «σκληρό» και πρωταγωνιστή σε πολλά επεισόδια, ενώ έχουν ενδείξεις ότι κρύβεται πίσω και από άλλες εμπρηστικές επιθέσεις μαζί με συνεργούς του.

Την ευθύνη για την επίθεση στον Real Group είχε αναλάβει με κείμενό της στο διαδίκτυο η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να αναφέρουν στη HuffPost πως αυτό δικαιολογεί το σχηματισμό δικογραφίας και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.