Κάνουν υπομονή ακόμα και 10 χρόνια για να απολαύσουν τις απόλυτες μοσχαρίσιες κροκέτες Κόμπε

Πρόκειται για γνωστές λιχουδιές μεταξύ των Γιαπωνέζων καλοφαγάδων.
Open Image Modal
.
Meat & Delicatessen Asahiya

Ένα θρυλικό κρεοπωλείο στο Τακασάγκο της Ιαπωνίας φέρεται να φτιάχνει τις μοσχαρίσιες κροκέτες Κόμπε τόσο νόστιμες που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να περιμένουν χρόνια, ακόμη και δεκαετίες για να τις δοκιμάσουν.

Το Meat & Delicatessen Asahiya, ένα δημοφιλές κρεοπωλείο στο Τακασάγκο, στην περιφέρεια Χιόγκο της Ιαπωνίας, φτιάχνει τραγανές μοσχαρίσιες κροκέτες από τότε που άνοιξε, το 1918.

Οι φημισμένες μοσχαρίσιες κροκέτες Κόμπε του κρεοπωλείου έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση που οι άνθρωποι πρέπει να περιμένουν χρόνια, ακόμη και δεκαετίες για να παραλάβουν την παραγγελία τους.

Πρόκειται για γνωστές λιχουδιές μεταξύ των Γιαπωνέζων καλοφαγάδων, αλλά η αποκλειστικότητά τους ήρθε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο πρόσφατα με ένα ενδιαφέρον tweet.

Στις 28 Απριλίου, ο χρήστης του Twitter @hayasino  ανακοινώσει ότι τελικά έλαβε τις μοσχαρίσιες κροκέτες Κόμπεαπό την Meat & Delicatessen Asahiya, 9 χρόνια μετά την παραγγελία.

Πόσο κοστίζουν οι απόλυτες κροκέτες βοδινού στον κόσμο;

Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο ακριβές, σε σύγκριση με άλλες λιχουδιές καθώς κοστίζουν - 2.700 γιεν (21 $) για ένα πακέτο πέντε κροκέτες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Meat & Delicatessen Asahiya, η παρασκευή τους είναι μια επίπονη διαδικασία και δεδομένου ότι χρησιμοποιείται μόνο το πιο εκλεκτό και σπάνιο βοδινό κρέας Κόμπε, μόνο περίπου 200 κομμάτια φτιάχνονται κάθε μέρα.