Οι δύο συμβουλές του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ

Αμφότεροι ήταν στο καστ της ταινίας «Μην Κοιτάτε πάνω», αλλά οι συμβουλές είχαν προηγηθεί.
Open Image Modal
(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
via Associated Press

Ο Τίμοθι Σαλαμέ, το it boy του Χόλιγουντ, αποκάλυψε ότι κάποτε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο του έδωσε συμβουλές για την καριέρα του.

Γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες «Call Me By Your Name», «Lady Bird» και «Dune», ο Σαλαμέ συνάντησε για πρώτη φορά τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο -ήταν αμφότεροι στο καστ της ταινίας «Μην Κοιτάτε Επάνω» - το 2018.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη βρετανική Vogue, ο Ντι Κάπριο του είπε: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και όχι ταινίες με υπερήρωες».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αμερικανός ηθοποιός είπε ότι έλαβε συμβουλές από «έναν από τους ήρωές του», χωρίς τότε να αποκαλύψει την ταυτότητά του Ντι Κάπριο.

«Ένας από τους ήρωές μου -δεν μπορώ να πω ποιος γιατί θα με μάλωνε- ακούμπησε το χέρι του πάνω στον ώμο μου το πρώτο βράδυ που συναντηθήκαμε και μου έδωσε κάποιες συμβουλές» τόνισε. «Όχι σκληρά ναρκωτικά και όχι ταινίες με υπερήρωες» ανέφερε.

Open Image Modal
Ο Τίμοθι Σαλαμέ στο Φεστιβάλ Βενετίας, 2 Σεπτεμβρίου 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
via Associated Press

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός γυρίζει το πρίκουελ της ταινίας «Charlie and the Chocolate Factory», το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Wonka», στο Λονδίνο.

«Αυτό που συνειδητοποιώ είναι ότι η προσωπική ζωή κάποιου, η ενήλικη ζωή κάποιου μπορεί να είναι αρκετά βαρετή και η ζωή του καλλιτέχνη μπορεί να είναι εξαιρετική» είπε ο 26χρονος ηθοποιός. 

Όταν ο Σαλαμέ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 2 Σεπτεμβρίου για την ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones & All» στην οποία πρωταγωνιστεί -η οποία έλαβε στην πρεμιέρα ένα standing ovation διάρκειας 8,5 λεπτών- δήλωσε στους δημοσιογράφους την απέχθειά του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι αισθάνεται ότι η γενιά του «κρίνεται έντονα» λόγω των πιέσεων που ασκούνται από διαφορετικές πλατφόρμες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Variety