«Πήγε να με κλειδώσει στα κρατητήρια, έλεγε “ώρα μηδέν”»: Κούγιας για τον οδηγό στη Μονεμβασιά

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, ο 52χρονος λέει πως δεν θυμάται τι συνέβη.
Open Image Modal
.
Eurokinissi

Ο 52χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια για να τον αναλάβει ως πελάτη- ωστόσο, όπως είπε ο κ. Κούγιας στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Κυριακής που πήγε να δει τον 52χρονο, προσπάθησε να τον κλειδώσει μαζί του μέσα στα κρατητήρια. «Έκανα και ένα ατόπημα, μπήκα στον προθάλαμο… και πήγε να με κλειδώσει μέσα μαζί του! Να με βάλει μέσα στο κρατητήριο» είπε, σημειώνοντας ότι ο 52χρονος θα εξεταστεί από γιατρούς αμέσως και «θα πάει στο ψυχιατρείο Τρίπολης και εκεί θα κριθεί αν μπορεί να απολογηθεί, διαφορετικά η απολογία θα αναβληθεί». Τόνισε μάλιστα πως αυτό που ο 52χρονος έλεγε συνέχεια ήταν «τώρα ήρθε η ώρα μηδέν».

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή του.  Έχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος» ανέφερε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε «υπάρχει κάποιο ιστορικό (ψυχώσεως) στην οικογένεια απ΄ ό,τι ενημερώθηκα».

 

 

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο 52χρονος δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει ενώ ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να του πάρουν απολογία. Επίσης, ανέφερε πως ο 52χρονος είπε ότι δεν θυμάται τι συνέβη.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, άνθρωποι που γνώριζαν τον 52χρονο λένε πως ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και κλειστός, ζούσε με την μητέρα του και είχε τουριστική μονάδα στην περιοχή. Δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές και επίσης δεν γνώριζε και τα δύο θύματα.

 

 

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο από την αντίθετη πλευρά με κατεύθυνση προς Μονεμβάσια να έρχεται κατά πάνω μας με ιλιγγιώδη ταχύτητα» περιγράφει ο Βασίλης Κουλαβάκος, γενικός γιατρός – αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει: «Το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να πιάσω το παιδί από το χέρι και να το τραβήξω πάνω μου. Θα τον είχε λιώσει κι αυτόν. Κι έφυγε, εξαφανίστηκε μετά αυτός».