Η Warner ξόδεψε 100 εκατ. για την ταινία «Batgirl» που τελικά δεν θα δούμε

Επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά στο HBO Max.

Το «Batgirl», η ταινία για την υπερηρωίδα του Μπάτμαν της DC Comics, δεν θα δει το φως της δημοσιότητας.

Τα γυρίσματα της ταινίας, το budget της οποίας σύμφωνα με τη New York Post ξεπέρασε τα 100 εκατ. δολάρια, ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Batgirl είναι η Λατίνα ηθοποιός Λέσλι Γκρέις, και στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Μπρένταν Φρέιζερ στον ρόλο του πυρομανούς Firefly, ο Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν και ο Τζ. Κ. Σίμονς στον ρόλο του επιθεωρητή Τζιμ Γκόρντον.

Το «Batgirl» επρόκειτο να κυκλοφορήσει εφέτος στο HBO Max. Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, Ντέιβιντ Ζάσλαβ, «δεν έκρυψε ότι θέλησε να αντιστρέψει» το πλάνο κυκλοφορίας των ταινιών, οι οποίες ήταν διαθέσιμες πρώτα στην πλατφόρμα, και ότι «δεσμεύεται να κυκλοφορήσει τις ταινίες πρώτης προβολής στους κινηματογράφους» και μετά στην πλατφόρμα.

Η Warner Bros απέσυρε επίσης την ταινία κινουμένων σχεδίων «Scoob! Holiday Haunt», αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων, νέα παραγωγή του επιτυχημένου franchise «Scooby-Doo».

«Η απόφαση να μην κυκλοφορήσει το Batgirl” αντανακλά τη στρατηγική αλλαγή της ηγεσίας μας, που αφορά τη σχέση του HBO Max με το σύμπαν της DC», δήλωσε εκπρόσωπος της Warner στο The Hollywood Reporter. «Η Λέσλι Γκρέις είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και αυτή η απόφαση δεν έχει σχέση με την ερμηνεία της. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους κινηματογραφιστές και τα καστ του «Batgirl» και του «Scoob! Holiday Haunt’ και ελπίζουμε να συνεργαστούμε ξανά με όλους στο εγγύς μέλλον».