Παπαχριστόπουλος vs Κουρουμπλής: Eληξε το θρίλερ; Με βραχεία κεφαλή μπροστά ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ

Το απόλυτο θρίλερ ανάμεσα στον βουλευτή που μεταπήδησε από τους ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρώην υπουργό...
|
Open Image Modal
SAKIS MITROLIDIS via Getty Images

Με την καταμέτρηση να έχει φτάσει μία ανάσα πριν από την ολοκλήρωσή της στον Δυτικό Τομέα Αθηνών (ποσοστό 97,65%) ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εμφανιζόταν το πρωί...δύο ψήφους μπροστά από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στην κούρσα για την διεκδίκηση της τέταρτης έδρας που κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

«Σίγουροι» ήταν από νωρίς ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Δημήτρης Βίτσας και η Χαρά Καφαντάρη. Για τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και τον πρώην υπουργό όμως χρειάστηκε να κυλήσει και δεύτερη ημέρα αγωνίας. Τελικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αναδείχθηκε νικητής στην κούρσα, αφού ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο 100%. Αν και η ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών ενημερώνει, ότι τα αποτελέσματα στην καταμέτρηση σταυρών είναι «ενδεικτικά» (ενδεχομένως με τη σκέψη ότι δεν αποκλείεται σε τέτοιες περιπτώσεις να ακολουθήσουν ενστάσεις και επανακαταμέτρηση - δηλαδή νέο θρίλερ!)

Πάντως, εδώ και ώρες εμφανίζεται ο κύριος Παπαχριστόπουλος να διεύρυνε το προβάδισμά του, από τους 2 στις ...5 σταυρούς προτίμησης - αλλά και με τον «αστερίσκο» ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση σταυρών σε 15 εκλογικά τμήματα. Εύλογο, φυσικά, είναι το ερώτημα, γιατί μετρούν ακόμα μετά από τόσες ώρες.

Open Image Modal
HuffPost Greece