Η Nicole Kidman πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Η Nicole Kidman πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου
Open Image Modal
Photograph 51 cast member Nicole Kidman poses for a photograph at the Noel Coward Theatre in London, Britain September 7, 2015. REUTERS/Suzanne Plunkett
Suzanne Plunkett / Reuters

Πριν από λίγους μήνες, τον Φεβρουάριο για την ακρίβεια, και ενώ «Ο Αστακός» σάρωνε σε διακρίσεις, φεστιβάλ και κριτικές, ο Γιώργος Λάνθιμος είχε ανακοινώσει πως έχει ήδη στα σκαριά μια νέα ταινία. Ο τίτλος αυτής «The Killing Of A Sacred Deer» (Η Δολοφονία ενός Ιερού Ελαφιού).

Πολλές φήμες είχαν ακουστεί για το πιθανό cast της ταινίας, η μόνη επιβεβαιωμένη πληροφορία όμως ήταν πως ο Colin Farrell θα επιστρέψει στο πλευρό του Έλληνα σκηνοθέτη και θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

Σήμερα όμως ανακοινώθηκε επίσημα και η πρωταγωνίστρια του «Ιερού Ελαφιού», ανεβάζοντας το star quality της ταινίας σε άλλα ύψη. Γιατί αυτή δεν θα είναι άλλη από την Nicole Kidman.

Open Image Modal

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Farrell θα υποδύεται έναν επιτυχημένο χειρούργο που επιχειρεί να φέρει μια έφηβη μέσα στην οικογένειά του και να την κάνει μέλος της, η απειλητική συμπεριφορά όμως του κοριτσιού που γίνεται σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνη, τον αναγκάζει να προχωρήσει σε μια αδιανόητη θυσία. Η Kidman θα υποδύεται την σύζυγο του Farrell.

Πίσω από το σενάριο του «The Killing Of A Sacred Deer», το οποίο θα είναι «ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με κάποια υπερφυσικά στοιχεία», βρίσκεται ξανά ο Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, σε παραγωγή της Element Pictures και της Film 4.