Μπρους Σπρίνγκστιν: Νέο άλμπουμ μετά από επτά χρόνια

Το «Western Stars» κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου. «Το Αφεντικό» βρέθηκε στην Ιταλία για να δει την κόρη του σε ιππικούς αγώνες.
Open Image Modal
Debra L Rothenberg via Getty Images

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιστρέφει με νέο άλμπουμ -το πρώτο μετά το «Wrecking Ball» που κυκλοφόρησε πριν από επτά χρόνια- και επιπλέον, όπως δήλωσε στη La Repubblica, το φθινόπωρο θα ξαναμπεί στο στούντιο, αυτή τη φορά με την αγαπημένη του E Street Band, για  να ηχογραφήσει ακόμη έναν κύκλο τραγουδιών και -γεγονός ακόμη πιο σημαντικό- το 2020 θα κάνει περιοδεία με την μπάντα. Με άλλα λόγια, Bruce is back on the road.

«Θα μπω στο στούντιο με την E Street Band το φθινόπωρο και όταν ολοκληρωθεί το άλμπουμ θα φύγουμε περιοδεία» δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα. 

Ο 69χρονος Μπρους και η σύζυγος του Πάτι Σιάλφα βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Ρώμη προκειμένου να παρακολουθήσουν την εμφάνιση της 27χρονης κόρης τους, Τζέσικα (δεύτερο από τα τρία παιδιά τους) σε ιππικούς αγώνες. 

Ο Boss αποκάλυψε επίσης, ότι, θα κυκλοφορήσει backstage φιλμ με όλα όσα έγιναν στην πορεία προς τη δημιουργία του «Western Stars», όπως είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ, το οποίο κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου. 

Open Image Modal
NurPhoto via Getty Images
Open Image Modal
NurPhoto via Getty Images

«Είναι σαν ένα κουτί με κοσμήματα» είπε ο κορυφαίος Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης, για το νέο άλμπουμ, το οποίο, όπως δήλωσε είναι μία επιστροφή στην εποχή των σόλο ηχογραφήσεων του, με σαρωτικές, κινηματογραφικές ενορχηστρώσεις.