Σύντομα στις οθόνες σας, η (κιτς) τηλεταινία με την ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Σύντομα στις οθόνες σας, η (κιτς) τηλεταινία με την ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle
Open Image Modal
EMPICS Entertainment

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί από το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο Lifetime TV η τηλεταινία με θέμα την ιστορία αγάπης του 35χρονου πρίγκιπα Harry και της 36χρονης Meghan Markle, πάντως το σενάριο είναι ήδη γνωστό: μια Αμερικανίδα ηθοποιός γνωρίζει τον πρίγκιπα των ονείρων της, ερωτεύονται και παντρεύονται.

Με τίτλο «Harry & Meghan: Η Βασιλική Ιστορία Αγάπης» η τηλεταινία θα αφηγείται την πορεία του ζευγαριού μέχρι τον γάμο, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης τους συνάντησης, μέχρι τη στιγμή που ο Harry ζήτησε στην Meghan να τον παντρευτεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Deadline.com, την είδηση επιβεβαίωσε η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Λιζ Γκέιτλι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ακόμη δεν έχουν επιλεγεί οι πρωταγωνιστές της, αλλά έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του σκηνοθέτη, ο Μενχάτζ Χουντά και των παραγωγών, Μέρεντιθ Φιν και Μισέλ Βάις.

Η προηγούμενη ταινία του δικτύου «William & Kate: Η Ταινία», η οποία εξιστορεί την σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, προβλήθηκε 11 ημέρες πριν από τον γάμο τους στις 29 Απριλίου του 2011.

Ο Harry και η Meghan θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου.

Η είδηση για την τηλεταινία του Lifetime TV έγινε γνωστή μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι ο πρώην σύζυγος της Meghan και κινηματογραφικός παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον ετοιμάζει μια τηλεταινία για μια Αμερικανίδα μητέρα, η οποία εγκαθίσταται στο Λονδίνο για να παντρευτεί έναν Βρετανό γαλαζοαίματο.

Η τηλεταινία αυτή, η οποία δεν τιτλοφορείται ακόμη, θεωρείται ότι προέκυψε ως ιδέα μετά τη συζήτηση που είχε ο Ένγκελσον με τον παραγωγό Νταν Φάραχ για το τι θα είχε συμβεί αν εκείνος και η Meghan είχαν κάνει μαζί παιδιά.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)