Απάντηση Παππά σε Φίλη: «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός»

Απάντηση Παππά σε Φίλη: «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός»
Open Image Modal
EUROKINISSI

«Η επιλογή του 2015 ήταν η αριστερή επιλογή. Δεν ήταν παρέκβαση από την αριστερή κανονικότητα. Δεν κάναμε λάθος τον Σεπτέμβριο του 2015», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ν. Παππάς στήριξε τις κεντρικές πολιτικες επιλογες της κυβέρνησης.

«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ. Εγώ δεν συμμετέχω ως υπουργός σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι», είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς.

Ακόμα ο υπουργός απάντησε στην κριτική Φίλη και Παπαδόπουλου και υπερασπίσθηκε την ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας ποια κατάσταση παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι πολιτικές και επιχειρηματικές δυνάμεις θέλουν να κλείσει.

«Είναι απολύτως λογικό η ΝΔ να ενοχλείται. Θέλει την ΕΡΤ, είτε πολύ μικρή είτε κλειστή. Ανησυχεί διότι συγκροτείται η επιτροπή ορκωτών που θα βγάλει συμπεράσματα για το κόστος του μαύρου», τόνισε ο Ν. Παππάς και πρόσθεσε ότι η ΕΡΤ δεν πρέπει να εργαλειοποιείται στην κομματική αντιπαράθεση. Η μεγάλη εικόνα είναι θετική, εκτίμησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Για την κριτική εκ μέρους Φίλη, ο Ν. Παππας επεσήμανε ότι «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Πριν 6-9 μήνες τα ίδια έλεγε για το πρόγραμμα που δε βγαίνει και για το μνημόνιο που δεν τελειώνει. Όπως ότι είπε ότι χάσαμε στο θέμα των αδειών. Δικαιωθήκαμε και σε αυτό».