Ετοιμο να ανοίξει το νέο Avant Mar

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο υποδέχεται και το εστιατόριο Matsuhisa
Open Image Modal
.
Matsuhisa

Η νέα επένδυση της Grivalia Hospitality βρίσκεται στην Πάρο, εκεί που ανοίγει αυτό το καλοκαίρι το Avant Mar, που περιλαμβάνει και το Matsuhisa, με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ Nobu. 

Το Avant Mar βρίσκεται πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα. Χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η «The Avant Mar Premium Sea View Suite» που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους.

 

Στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβάνονται μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος. Μπροστά υπάρχει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι.

Open Image Modal
Matsuhisa

 

Εκτός από το εστιατόριο με το διεθνές brand «Matsuhisa», η ελληνική κουζίνα έχει ξεχωριστή θέση με τον βραβευμένο Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του Avant Mar.