Tο διθέσιο κάμπριο Nissan Max-Out βγαλμένο από το μέλλον (video)

Οι καινοτομίες της Nissan στη βιώσιμη μετακίνηση με σειρά αποκαλύψεων
|
Open Image Modal
TORU HANAI

Με ένα εντυπωσιακό μοντέλο η Nissan εγκαινιάζει μια σειρά εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν έως την 1η Μαρτίου, και αφορούν το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας και του καινοτόμου σχεδιασμού της μάρκας.

Στο πλαίσιο του Nissan Futures, η Nissan αποκάλυψε ένα φυσικό πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο. Το μοντέλο είχε αποκαλυφθεί σε εικονική μορφή, ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Το Max-Out ενσαρκώνει τη φιλοδοξία της Nissan να υποστηρίξει μεγαλύτερη πρόσβαση τόσο στη βιώσιμη όσο και στην καινοτόμο κινητικότητα. Δημιουργημένο πάνω στην θεμελιώδη ιδέα του ενιαίου συνόλου οδηγού – αυτοκινήτου, το διθέσιο κάμπριο Nissan Max-Out έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας στο περιβάλλον με μια δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Open Image Modal
TORU HANAI

 

Το Nissan Futures θα περιλαμβάνει διαδραστικά δρώμενα με τους επισκέπτες, συζητήσεις σε πάνελ με ειδικούς και διάφορες προβολές, όλα με στόχο να παρουσιάσουν τις καινοτομίες της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση, την «ευφυΐα» στα οχήματα, τη διαχείριση ενέργειας, την επαναχρησιμοποίηση της μπαταρίας των αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Οι εκδηλώσεις και οι συζητήσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες για παρακολούθηση εξ αποστάσεως και είναι διαθέσιμες δωρεάν στον παγκόσμιο εταιρικό ιστότοπο της Nissan και θα προβάλλονται στα κανάλια YouTube και LinkedIn.

Επίσης, οι επισκέπτες του Nissan Futures θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις δεκαετείς πρωτοβουλίες της Nissan στο Vehicle-to-Everything (V2X) και την επαναχρησιμοποίηση των μπαταριών, μέσω δύο συζητήσεων, στις 21 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ειδικών της Nissan και των συνεργατών της.

Μέσω δημόσιων εκδηλώσεων, όπως το Nissan Futures, η Nissan συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες για αμφίδρομο διάλογο που θα της επιτρέψει να κατανοήσει καλύτερα τις ατομικές και κοινωνικές ανάγκες και να κατευθύνει τις δυνάμεις της προς έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο.